Vario blister (anti soareci,sobolan,tantari,frecventa reglabila ptr.fiecare tip de daunator )


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

57,90 RON cu TVA

Vario blister (anti soareci,sobolan,tantari,frecventa reglabila ptr.fiecare tip de daunator )

Cum functioneaza:

Aparatul antiinsecte, antirozatoare emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar afecteaza sistemul nervos central al daunatorilor. Este cunoscut faptul ca animalele si insectele au toate simturile mult mai dezvoltate ca ale omului. Mirosul, vazul si auzul sunt necesare acestora pt. a supravietui, fiind foarte dezvoltate, si in acelasi timp, foarte sensibile. Aparatele ultrasonice se bazeaza tocmai pe aceasta sensibilitate crescuta. Ultrasunetele pe care daunatorii le percep ca niste zgomote foarte ascutite, in genul "unghiei pe tabla de scris", vor obliga daunatorul sa paraseasca zona acoperita de aparat.

 

Instalare:

Aparatul antiinsecte, antirozatoare se introduce in priza, si incepe sa emita ultrasunete. Un buton situat pe panoul frontal va permite sa setati frecventa ultrasunetelor emise, in functie de tipul de daunator pe care doriti sa il combateti. Astfel, pozitia:

  A. Emite ultrasunete pe frecventa 7 kHz, afectand tantarii si puricii

  B. Emite ultrasunete pe frecventa 10 kHz, afectand soarecii si sobolanii

  C. Emite ultrasunete pe frecventa 12 kHz, afectand gandacii, alte insecte taratoare si jderii.

Pe panoul frontal exista un LED de culoare rosie, ce se va aprinde odata alimentat aparatul, indicand buna functionare a acestuia.

 

Aplicabilitate:

Fiind un produs care nu foloseste substante toxice si nu scoate fum pentru a ucide rozatoarele sau insectele, poate fi folosit cu succes intr-un numar mare de cazuri si locuri: in scoli, cantine, salide mese, biblioteci, restaurante, hoteluri, apartamente, cladiri de birouri, hale industriale, etc. Designul este modern, placut ochiului, dimensiunile sunt compacte, astfel incat il puteti folosi pentru a avea un mediu lipsit de daunatori, dar in acelasi timp pastrand discretia. Nu afecteaza membrii familiei, animalele de companie, pesti sau pasari precum papagali.

 

Avantaje:

Nu este toxic. Nu foloseste otravuri sau alte chimicale in combaterea daunatorilor.

Ecologic. Nu polueaza aerul, nu omoara rozatoarele sau insectele in casa, ci doar le alunga.

Sigur. Nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, animale de companie.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Suprafata acoperita: aprox. 40mp

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Denumire comerciala: Vario Schutz

Tara de origine: Germania

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

 

ATENTIE: Valorile suprafetelor acoperite pot fi afectate de obiectele din camera, mobilier masiv, corpuri si obiecte mari. Suprafetele mochetate absorb ultrasunetele, si nu le resping mai departe, spre deosebire de suprafetele din sau acoperite cu marmura, faianta, gresie.


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Vario blister (anti soareci,sobolan,tantari,frecventa reglabila ptr.fiecare tip de daunator ) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Vario blister (anti soareci,sobolan,tantari,frecventa reglabila ptr.fiecare tip de daunator ) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Vario blister (anti soareci,sobolan,tantari,frecventa reglabila ptr.fiecare tip de daunator ) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!