Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 200ml


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

17,00 RON cu TVA

Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 200ml

Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 200mlDESCRIERE:
Spray-ul Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagra, oidium. Distruge toate tipurile de pureci de plante, paduchele de frunze, musca alba, thrips, omizi, paianjenul rosu. De asemenea distruge si purecii de trandafiri de gradina. Tratamentul are o actiune preventiva si curativa.


APLICARE:
Se agita bine inainte de utilizare.
Incepeti tratamentul odata cu aparitia insectelor. Vaporizati planta uniform si lejer de la o distanta de circa 40cm. Este prevazut cu o valva speciala, daca tineti doza in pozitie inversa tratati frunzele plantei dedesubt unde insectele si parazitii daunatori se gasesc in cele mai multe din cazuri. Tratamentul trebuie repetat regulat la un interval de 8 zile. Nu expuneti plantele tratate la soare si nu vaporizati direct pe flori deschise.


COMPOZITIE:
- Deltamethrin 0.012%
- Myclobutanil 0.012%
- Gaz propulsor: Butane/ Propane. Nu contine CFC.


ALTE INFORMATII:
Produs: in  Belgia
Dozaj: 200 ml
Model: Spray Protectie Totala Actiune Tripla Perfect Plant
Cod produs: 160015
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 200ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 200ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 200ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!