Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250 ml


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

19,00 RON cu TVA

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250 ml

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250ml

 


DESCRIERE:

 

Spray Insecticid pentru plante Super Plant elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina. Distruge toate tipurile de pureci de plante, paduchele de frunze, musca alba, thrips, omizi, paianjenul rosu. De asemenea distruge si purecii de trandafiri de gradina.
Are eficienta garantata si ca anti cochenile.

APLICARE:

 

Se agita bine inainte de utilizare. Tinand doza in pozitie verticala, vaporizati planta uniform si lejer, de la o distanta de aproximativ 40cm. Fiind prevazut cu o valva speciala, tinand doza in pozitie inversa puteti trata frunzele plantei si dedesupt, unde insectele si parazitii daunatori se gasesc in cele mai multe din cazuri. Nu expuneti plantele tratate la soare si nu vaporizati direct pe flori deschise. Tratamentul trebuie repetat cel putin o data pe saptamana.
 
COMPOZITIE:
- Pyrethrins 0.06%
- Deltamethrin 0.003%
- Piperonyl Butoxide 0.3%
- Gaz propulsor: Butane/ Propane. Nu contine CFC.

ALTE INFORMATII:

Produs: in  Belgia
Dozaj: 250 ml
Model: Insecticid pentru plante Super Plant
Cod produs: 160006
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250 ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250 ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250 ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!