Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant 250 ml


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

25,00 RON cu TVA

Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant 250 ml

Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant  250 ml

 


DESCRIERE:
Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede redandu-le luciul natural si un efect anti-praf. Planta tratata are un aspect sanatos si bine ingrijit. Este recomandat pentru toate plantele ornamentale cu frunze dure si netede cu exceptia plantelor grase, suculente, plantelor cu frunze pufoase, plantelor inflorite, Yucca, Dracaena.
Protejeaza plantele ornamentale cu frunze dure de cocheniile daunatoare si combate cu eficacitate insectele precum purecii de plante, musca alba, thrips, paianjenul rosu si reda plantei luciul natural.UTILIZARE:
Vaporizati planta de la o distanta de 40 cm uniform si lejer. Tratamentul trebuie repetat regulat de doua ori pe luna. Foarte important este sa nu expuneti plantele tratate la soare si nu este indicat sa pulverizati direct pe flori deshise.ALTE INFORMATII:
Produs: in  Belgia
Mod de ambalare: flacon
Dozaj: 250 ml
Model: Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile
Cod produs: 160022
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI

 

 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant 250 ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant 250 ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant 250 ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!