Spray impotriva soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare PR-100


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

37,00 RON cu TVA

Spray impotriva soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare PR-100


Spray-ul pe baza de substanta repelenta PR 100 , este un produs ce indeparteaza soarecii si sobolanii,afectandu-i pe acestiala nivel olfactiv,parasind zona protejata de dvs.

Cum se foloseste:

Pulverizati substanta repelenta ce se afla in sticla cu pulverizator,pe suprafetele pe care doriti sa le protejati,spaland zona respectiva inainte de pulberizare pentru o eficienta mult mai mare.Aceasta substanta nu este toxica pentru oameni sau animale.Recomandarea noastra in cazul utilizarii exterioare este ca dupa o zi cu intemperii sa repetati tratamentul in zona protejata deoarece proprietatile produsului vor scadea din cauza ploii sau a ninsorii.


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Spray impotriva soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare PR-100 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Spray impotriva soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare PR-100 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Spray impotriva soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare PR-100 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!