Spray Anti Furnici


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

15,68 RON cu TVA

Spray Anti Furnici

Super Kill Anti Furnici se foloseste împotriva furnicilor și altor insecte rampante din jurul locuintelor, a locului de munca, etc. Acest spray este prevăzut cu sistem de pulverizare special pentru injectarea produsului în locuri greu accesibile cum ar fi cuiburi de furnici și ascunzători de gândaci. Produsul combină o acțiune directă și una de lungă durată. 

 

Aplicabilitate:

Are o acțiune puternică împotriva furnicilor și alte insecte rampante din jurul locuintelor, a locului de munca, resedinte.

 

Date tehnice: 

Continut: 400 ml

 

Alte informatii: 

Disponibilitate: Pe stoc

 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Spray Anti Furnici se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Spray Anti Furnici ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Spray Anti Furnici sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!