Raticid pasta Ratex 200 grame


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

6,91 RON cu TVA

Raticid pasta Ratex 200 grame

Ratex Momeala raticida pentru combaterea eficienta a rozatoarelor

Descriere:

Raticid pasta Ratex este o momeala sub forma de pasta pentru soareci si sobolani, ambalata in plicuri tip hartie de filtru si punga, recomandat  pentru uz profesional si gospodaresc.

Produsul se foloseste exclusiv acolo unde ati sesizat prezenta rozatoarelor. Indepartati toate sursele de alimente pentru rozatoare. Este indicata folosirea statiilor de intoxicare din plastic pentru prevenirea consumarii accidentale de catre copii sau animale nevizate. Daca nu aveti statii, momeala se pune pe tava sau hartie, aproximativ 20-30gr.( 2-3 plicuri) la distanta de 3-5 metri in cazul soarecilor si 50-100gr.( 5-10 plicuri) la distanta de 5-10 metri in cazul sobolanilor. Disparitia in totalitate a sobolanilor se realizeaza dupa 8-10 zile. Produsul se pastreaza in ambalaj original la loc uscat si racoros, in spatii inchise ferite de accesul copiilor si a animalelor domestice.

Produsul contine:

- 0,005gr. bromadiolon (CAS 28772-56-7);

- 0,001gr. denatonium benzoate (Bitrex). Produs biocid (PT14)

Pentru a evita consumarea accidentala a momelii de catre copii sau animale domestice, acest ordus contine substanta amara BITREX. Aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei cu Aviz Sanitar nr.RO/2014/0083.

Norme de precautie:

A nu se lasa la indemana copiilor.

Evitati contactul cu ochii, pielea si imbracamintea.

A nu manca, bea sau fuma in timpul folosirii.

Alte specificatii:

Categorie produs: Biocid

Utilizare: Raticid

Mod de ambalare: punga si cutie de carton

Dozaj: 200gr

Model: Ratex pasta

Cod produs: 710009 

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Raticid pasta Ratex 200 grame se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Raticid pasta Ratex 200 grame ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Raticid pasta Ratex 200 grame sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!