PR 500.2 Antisoareci, antisobolani cu ultrasunete - 160mp


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

94,52 RON cu TVA

PR 500.2 Antisoareci, antisobolani cu ultrasunete - 160mp

Aparat cu ultrasunete PR-500.2 contra soarecilor, sobolanilor, liliecilor, gandacilor de bucatarie

 

Cum functioneaza:

Aparatul PR 500.2 emite o gama de ultrasunete variate intre 20 - 36 kHz, pentru a afecta un spectru mai mare de daunatori. In general, ultrasunetele de joasa frecventa afecteaza animalele mai mari, iar cele de inalta frecventa animalele de dimensiuni mai reduse. 

Ultrasunetele sunt imperceptibile pt. urechea omului, dar afecteaza sistemul nervos al daunatorilor. Este cunoscut faptul ca animalele au toate simturile mult mai dezvoltate ca ale omului. Mirosul, vazul si auzul sunt necesare animalelor pt. a supravietui, fiind foarte dezvoltate, si in acelasi timp, foarte sensibile. Aparatele ultrasonice se bazeaza tocmai pe aceasta sensibilitate crescuta. Ultrasunetele pe care animalele le percep ca niste zgomote foarte ascutite, in genul "unghiei pe tabla de scris", vor obliga animalul sa paraseasca zona acoperita de aparat. 

Aparatul reduce posibila aparitie catorva insecte daunatoare cum ar fi: furnici, plosnite, paianjeni.

Aparatul are doua moduri de operare:

Mod 1: emitere ultrasunete

Mod 2. emitere ultrasunete+ lumina intermitenta

Lumina intermitenta are un impact suplimentar asupra rozatoarelor si insectelor daunatoare.

 

Instalare:

Odata introdus in priza, aparatul va emite un sunet. Cele 2 LED-uri, verde si albastru vor porni intermitent intr-un ritm rapid, dupa care vor emite constant. 

Aparatul are doua moduri de functionare, ce se pot selecta cu ajutorul unui buton, aflat in partea stanga a aparatului. Prima selectie a butonului este in modul cu ultrasunete, a doua ultrasunete insotite de un flash emis de un LED alb puternic, din partea inferioara a aparatului. 

In timpul functionarii aparatului, dvs. nu veti auzi nimic. LED-uri ce se gasesc pe panoul frontal al aparatului confirma buna functionare a acestuia. Sub nicio forma, nu desfaceti aparatul, altfel pierdeti garantia. Risc de soc electric!

 

Aplicabilitate:

Destinat uzului impotriva soarecilor, sobolanilor, liliecilor si insectelor daunatoare. Alti clienti au mentionat faptul ca este util si in alungarea gandacilor de bucatarie.

Design-ul modern al aparatului PR 500.2 il face ideal pt. uzul in birouri, magazine alimentare, restaurante, scoli, gradinite, etc. Nu va atrage atentia, pt. ca nu emite zgomot, fum sau miros. Deasemenea, nu foloseste otravuri periculoase, deci este sigur pt. copii, batrani sau alimente. 

Deasemenea, nu afecteaza animalele de companie, precum caini, pisici, papagali. Poate afecta insa porcusori de guineea, hamsteri, sinsila (chinchilla)

 

Avantaje:

Design modern - se poate folosi cu succes si in cladiri de birouri noi, gradinite, scoli, sali de fitness, clinici medicale

Constructie robusta, carcasa foarte bine prelucrata

LED-uri de control a bunei functionari

Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase

Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele

Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, sau animelele de companie

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Consum de energie: 7W

Aria de acoperire: 160 mp

Frecventa: 20 - 36 kHz

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Produs in Bulgaria

Cod produs: 500.2

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

 

ATENTIE:

Poate dura o perioada pana cand zona dvs. va fi curata si fara daunatori. Aparatele vor emite ultrasunete imediat ce au fost introduse in priza. Daunatorii pot parasi zona definitiv in maxim 15-20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii lor.

Deasemenea, puii, ouale sau larvele pe care le pot lasa in urma nu vor fi afectate de aparat, pana cand acestia nu isi vor dezvolta sistemul nervos. Prin urmare, pt. o protectie maxima, lasati aparatul in priza pe toata durata anului. Consumul de doar 7W este insesizabil. In schimb, veti avea un camin fara soareci, sobolani, lilieci, insecte si alti daunatori.

Aparatul acopera 160mp, si este destinat uzului interior. Suprafata acoperita poate fi afectata de obiectele din camera. Ultrasunetele nu pot trece prin mobilier masiv, usi, pereti. Pt. o mai buna eficienta, recomandam folosirea de mai multe aparate simultan.Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul PR 500.2 Antisoareci, antisobolani cu ultrasunete - 160mp se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul PR 500.2 Antisoareci, antisobolani cu ultrasunete - 160mp ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul PR 500.2 Antisoareci, antisobolani cu ultrasunete - 160mp sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!