Pestmaster LED625 pentru alungarea rozatoarelor de camp, cartitelor, soarecilor, sobolanilor, dihorilor si popandailor


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

65,79 RON cu TVA

Pestmaster LED625 pentru alungarea rozatoarelor de camp, cartitelor, soarecilor, sobolanilor, dihorilor si popandailor


Cum functioneaza:

PESTMASTER LED625 este un dispozitiv electronic impotriva cartitelor si altor rozatoare subterane. Aparatul contra cartitelor are un motoras ce va transmite vibratii. Aceste vobratii se vor propaga prin pamant, fiind resimtie de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 metri patrati. Vibratiile sunt transmise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potential pericol si vor parasii zona acoperita. Pe langa vribratii, aparatul mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului.

Modelul PESTMASTER LED625 se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina Soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in utilizare si intretinere. Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe perioada noptii.

LED-ul incorporat se va apronde la lasarea intunericului, si va crea o atmosfera placuta in gradina in care instalati aparatul. LED-ul foloseste acelasi sistem de alimentare ca si mecanismul de alungare a daunatorilor, si anume solar. Nu trebuie deci sa schimbati baterii sau sa il incarcati.

 

Instalare:

Aparatul are  forma unei ciuperci, si este compus din doua parti. Partea inferioara ae forma unui tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa la lumina Soarelui. Conectati firul partii inferioare la mufa partii superioare. Apoi asamblati cele doua parti ale aparatului, si introduceti-l in pamant circa 3/4, astfel incat linia unde se imbina cele doua parti sa fie deasupra solului, iar apa sa nu intre in aparat. 

Atentie: Suprafata acoperita (625mp) poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief. Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibatiile la fel de bine precum unul bine compactat si uscat. De asemenea, radacinile copacilor, fundatiile caselor, pietrele din sol, pot afecta propagarea acestor mini unde seismice. 

Atentie: Aparatul trebuie introdus in pamant fara al forta. Nu bateti cu ciocanul dispozitivul, nu folositi forta excesiva la introducerea in sol si nu il desfaceti. In cazul in care terenul este prea dur, sapati o gaura de ghidaj in sol, apoi introduceti dispozitivul si tasati pamantul in jurul acestuia. 

 

Avantaje:    

 Nu produce fum;

 Nu foloseste substante toxice;

 Nu afecteaza animalele domestice, de companie sau de ferma;- Nu omoara daunatorii, doar ii alunga, eliminand astfel riscul ca acestia sa se descompuna in galeriile sapate, in gradini, in casa sau in anexele acesteie;

 Vibratiile si sunetele nu sunt percepute de om, deci puteti folosi aparatul si pe timpul noptii, fara grija de a va deranja vecinii;

 Poate fi utilizat in gradini, pe terenuri agricole si in alte zone pe care doriti sa le protejati de actiunea daunatorilor (rozatoare subterane) 

 

Detalii tehnice:

Suprafata acoperita: ~ 625mp

Alimentare: solara prin panou fotovoltaic

Material: Plastic dur + aluminiu

Dimensiuni : 380 x 155 mm (inaltime/diametru)

Led incorporat pt iluminare pe timpul noptii

 

Alte informatii: 

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: PESTMASTER

Model: LED625

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR, stand P35, Sos Virtutii nr 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Pestmaster LED625 pentru alungarea rozatoarelor de camp, cartitelor, soarecilor, sobolanilor, dihorilor si popandailor se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Pestmaster LED625 pentru alungarea rozatoarelor de camp, cartitelor, soarecilor, sobolanilor, dihorilor si popandailor ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Pestmaster LED625 pentru alungarea rozatoarelor de camp, cartitelor, soarecilor, sobolanilor, dihorilor si popandailor sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!