Pestmaster Animal Repel aparat cu senzor de miscare si alarma acustica anti animale, anti pasari si anti salbaticiuni


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

130,50 RON cu TVA

Pestmaster Animal Repel aparat cu senzor de miscare si alarma acustica anti animale, anti pasari si anti salbaticiuni

Pestmaster Animal Repel - Dispozitiv electronic netoxic, nepoluant si ecologic, pentru alungarea pasarilor si animalelor salbatice din gradini, livezi, ferme, etc.

 

Cum functioneaza:

Aparatul Animal Repel ofera protectie in gradinile, campurile cu recolte, livezile, fermele si alte zone impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, pescarusi, etc sau chiar animalelor salbatice. Are forma unui tarus, pentru a putea fi introdus in pamant, in nisip, in zapada, etc. Are un senzor de miscare PIR, pentru detectarea pasarilor sau animalelor nedorite. Odata simtita prezenta unui daunator, va declansa o alarma acustica, ce imita sunetul pasarilor de prada si al animalelor salbatice, care vor alunga daunatorii pe care dorim sa ii combatem. 

Suprafata acoperita de senzorul de miscare este de aproximativ 70 de mp. Volumul sunetului emis este de 110dB. Aparatul nu este destinat uzului in zonele rezidentiale, intrucat zgomotul produs de aparat poate deranja vecinii. Se preteaza in schimb pentru protejarea gradinilor de legume si flori, livezilor, fermelor, etc, impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, sau animale mici precum dihori, jderi, vulpi, iepuri, etc. Deasemenea, va puteti proteja imobilele si terenurile de la munte sau mare, impotriva pescarusilor sau animalelor salbatice din padure.

 

Instalare:

Alimentarea se face cu patru baterii, de tip D. Aparatul este alcatuit din doua parti. Partea inferioara, care are forma unui tarus, si este fabricata din metal, se introduce in pamant si adaposteste si bateriile. Partea superioara, din material plastic dur, inglobeaza boxa, senzorul de miscare si partea electronica. 

Pentru punerea in functiune, se introduc bateriile respectand polaritatea bornelor, si apoi se conecteaza cele doua parti ale aparatului cu ajutorul firului de legatura. Se asambleaza apoi aparatul, si se introduce in pamant. Daca solul este prea tasat si opune rezistenta, se recomanda saparea unei gauri de ghidaj. 

Aparatul are doua moduri de functionare, si anume Auto si PIR. In modul Auto, aparatul va emite alarma la fiecare 30 de minute, iar pe timpul noptii de va opri. In modul PIR, de fiecare data cand aparatul va sesiza miscare, va declansa alarma pt. cateva secunde.

 

Aplicabilitate:

Ideal pentru protejarea gradinilor de flori si legume, livezilor, campiilor cu recolte, gazonului din fata casei. Se amplaseaza la nivelul solului, prin infigere in pamant, zapada, nisip, etc. Deasemenea, ideal pt. a va proteja casele de vacanta de la munte impotriva salbaticiunilor din padure sau cele de la mare impotriva pescarusilor.

 

Avantaje:

Non toxic si ecologic. Nu produce rau animalelor, ci doar le sperie. Nu foloseste substante chimice in alungarea animalelor. Puteti lasa aparatul nesupravegheat, intrucat alimentarea pe baterii si materialele de foarte buna calitate din care este construit aparatul vor elimina riscul de incendii sau alte probleme pe care aparatele alimentate la 220V le pot cauza.

 

Specificatii:

Alimentare: 4 x D (R20)

Suprafata acoperita de senzorul PIR: 70mp

Unghiul acoperit de senzorul PIR: 110°

Volumul alarmei acustice: 110 dB

Material carcasa: aluminiu si plastic ABS

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Pestmaster

Model: Animal Repel

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Pestmaster Animal Repel aparat cu senzor de miscare si alarma acustica anti animale, anti pasari si anti salbaticiuni se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Pestmaster Animal Repel aparat cu senzor de miscare si alarma acustica anti animale, anti pasari si anti salbaticiuni ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Pestmaster Animal Repel aparat cu senzor de miscare si alarma acustica anti animale, anti pasari si anti salbaticiuni sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!