Pasta raticida - momeala raticida pentru soareci, sobolani MURIBROM 200+50g


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

15,00 RON cu TVA

Pasta raticida - momeala raticida pentru soareci, sobolani MURIBROM 200+50g

Raticid-ul MURIBROM este o otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor mentionate anterior.

Cum se utilizeaza:

Amplasati otrava in zonele unde soarecii sau sobolanii si-au facut cuib sau prin zonele unde ati sesizat prezenta lor cel mai des.Este esential ca momeala sa fie amplasata intr-un loc uscat ferit de intemperii si umiditate.

Recomandari:

Evitati sa atingeti produsul cu mainile goale si folositi manusicorespunzatoare, inlocuiti momeala zilnic daca aceasta a fost mancata sau a fost depreciata datorita conditiilor nefavorabile, timp de cel putin 10-15 zile. Locurile ar trebui sa fie pline de momeala pana in momentul in care activitatea inceteaza. Pentru a stopa rozatoarele, este necesara mentinerea momelilor pentru o perioada de timp pentru a preveni reinvazia. Produsul nu este destinatutilizarii permanente, tratamentul aplicanduse pe o perioada de maxim 6 saptamani. Indepartati cat mai repede cu putinta animalele decedate, conform regulilor curente. Atentie sa nu se contamineze articolele de uz casnic, hrana si ambalaje, precum si suprafetele folosite pentru prepararea sau servirea hranei.

Doze:

-soareci: 50g/10mp;

-sobolani negri: 50-100g/10mp;

-sobolani maro: 50-100g/10mp. 

 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Pasta raticida - momeala raticida pentru soareci, sobolani MURIBROM 200+50g se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Pasta raticida - momeala raticida pentru soareci, sobolani MURIBROM 200+50g ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Pasta raticida - momeala raticida pentru soareci, sobolani MURIBROM 200+50g sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!