NOU! Pestmaster Duo Pro anti daunatori cu ultrasunete (550mp)


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

130,62 RON cu TVA

NOU! Pestmaster Duo Pro anti daunatori cu ultrasunete (550mp)

Pestmaster DUO PRO - Noul aparat cu ultrasunete si pulsuri ultrasonice impotriva unui spectru foarte larg de daunatori, ce include soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, purici, furnici, paianjeni, muste, lilieci si alte rozatoare si insecte cunoscute. Acopera  o suprafata de aproximativ 550mp

 

Cum functioneaza: 

Aparatul anti daunatori combina doua moduri diferite pentru o eficienta maxima. Modul Ultrasonic emite valuri de unde ultrasonice, cu frecvente continuu variabile intre 25.000 si 65.000 de Hz, ce va ataca sistemul nervos central al daunatorilor, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita.

Al doilea mod, Transonic, emite pulsuri de unde ultrasonice, sub forma de unde de soc puternice, la o singura frecventa, de 25.000 Hz. 

Aparatul anti daunatori poate functiona fie intr-un singur mod, fie combinat, caz in care poate acoperi pana la 550 de metri patrati. 

Boxele sunt dispuse astfel incat unghiul de emisie sa fie de 360 de grade, astfel incat sa nu existe unghiuri si zone neacoperite, in care daunatorii sa isi poata face in continuare cuib.

Designul este modern, si va inlocui clasicul DUO PRO Pest Repeller, un aparat anti daunatori ce si-a dovedit eficienta de-a lungul timpului.

Noul Pestmaster DUO PRO se alimenteaza la 220V, cu ajutorul adaptorului inclus in pachet. Pt. comutarea diverselor moduri de functionare, aveti un buton in partea inferioara a aparatului anti daunatori. Modul Ultrasonic este indicat de un LED rosu, iar cel Transonic de un LED de culoare verde.

 

Avantaje:

Intrucat nu foloseste substante toxice, nu produce fum sau mirosuri neplacute, iar ultrasunetele nu pot fi auzite de om sau de animalele mari de companie, poate fi folosit cu succes in orice mediu: acasa, la birou, in scoli si gradinite, in spatii publice si alimentare, in baruri si terase, biblioteci, etc.

Designul este unul foarte placut, modern, ce nu atrage atentia intr-un mod neplacut, cum este cazul capcanelor clasice cu lipici.

Deasemenea, intrucat nu omoara daunatorii, ci doar ii alunga, este ecologic si evitati riscul descompunerii daunatorilor in casa, pe sub obiecte de mobilier sau in pereti.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V

Mod de actionare: Ultrasonic + Transonic

Suprafata acoperita: aprox. 550mp

Dispunere boxe: unghi de 360°

Siguranta scurtcircuit: DA

Adaptor alimentare: inclus in pachet

Mod de ambalare: cutie carton

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Pestmaster

Model: DUO PRO


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul NOU! Pestmaster Duo Pro anti daunatori cu ultrasunete (550mp) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul NOU! Pestmaster Duo Pro anti daunatori cu ultrasunete (550mp) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul NOU! Pestmaster Duo Pro anti daunatori cu ultrasunete (550mp) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!