Momeala raticida utilizata pentru combaterea rozatoarelor Difenacoum


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

14,50 RON cu TVA

Momeala raticida utilizata pentru combaterea rozatoarelor Difenacoum

Momeala raticida impotriva rozatoarelor - soareci, sobolani
 
 
Caracteristici: 
 
Aceasta momeala distruge toate speciile de soareci si sobolani.
Actiunea sa se explica prin faptul ca odata inghitita cauzeaza moartea rozatoarelor prin hemoragie interna, in decurs de cateva zile, fara a avertiza celelalte rozatoare fata de otrava.
 
Soarecii si sobolanii o data intoxicati chiar si dupa o inghititura, vor avea senzatia de sufocare si vor muri in scurt timp, in camp deschis.
 
 
Mod de utilizare:
 
Bromadialon este o momeala gata de folosire, care se uitilizeaza asa cum este. Amplasati 2-3 momeli la fiecare 10 mp, folosind manusi (de unica folosinta) in locurile frecventate de rozatoare: locuinte, gradini, depozite, hambare, santuri, canale, zone de colectare a deseurilor menajere, zonele perimetrale alea cladirilor.
 
Datorita substantei repelente (Benzonat de denatonium) care ii confera un gust extrem de amar, riscul de intoxicare pentru alte specii ce pot cunsuma accidental aceasta momeala este foarte redus. Cu toate acestea, momelile trebuie amplasate astfel incat sa se minimizeze riscul de ingerare de catre animalele nevizate, folosint statii de intoxicare sau mascand momelile.
 
 
Alte informatii :
 
Denumire: Momeala raticida Bromadiolon
 
Disponibilitate: Pe stoc
 
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
 
Taxa transport: 15 LEI
 
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)  


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Momeala raticida utilizata pentru combaterea rozatoarelor Difenacoum se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Momeala raticida utilizata pentru combaterea rozatoarelor Difenacoum ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Momeala raticida utilizata pentru combaterea rozatoarelor Difenacoum sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!