Mini capcana tantari


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

72,54 RON cu TVA

Mini capcana tantari

Caracteristici: 

Acest aparat anti tantari foloseste o lampa UV special tratata pentru a atrage tantarii, ventilatorul va atrage tantarii in partea de jos a capcanei, apoi tantarii vor murii din cauza deshidratarii foarte curand.

Lampa UV este inofensiva pentru oameni si animale de casa. In plus, este economica avand un consum redus de energie si o durata de viata de 50000 de ore.

 

Ghid de functionare:

Pentru o eficienta mai buna a aparatului in a atrage tantarii, ferestrele si luminile din camera ar trebui sa fie inchise in timpul functionarii aparatului anti tantari. Acest aparat functioneaza perfect in locuri intunecate.

Atunci cand aparatul trebuie curatat, deconectati-l de la reteaua electrica. Indepartati doar partea de jos a capcanei si aruncati corpurile moarte ale tantarilor.

Aparatul trebuie folosit strict numai in interior, cum ar fi in dormitor, sufragerie, camera copilului.

 

Specificatii:

Putere: 1W

Voltaj de intrare: 220V-240V/50Hz-60Hz

 

Alte specificatii:

Garantie persoane jurice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Cod produs: GH1C

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa trasnsport: 15 LEI
 

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Mini capcana tantari se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Mini capcana tantari ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Mini capcana tantari sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!