Isotronic Marderfrei Mobil


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

96,76 RON cu TVA

Isotronic Marderfrei Mobil

Cum functioneaza:

Aparatul antijder emite ultrasunete la interval de 60 secunde, ce vor alunga jderii, dihorii si rozatoarele. Dispozitivul va agresa sistemul auditiv al daunatorilor, fiind nevoiti sa se retraga din zona acoperita de aparat antijder, care este de aproximativ 40 de metri patrati.

 

Instalare:

Alimentarea aparatului antijder se face cu 4 acumulatori de tip C, neinclusi in pachet. Pt. instalarea lor, se va desface surubul ce tine un mic panou detasabil pozitionat in partea inferioara a produsului (vezi foto). Bateriile se vor conecta respectand polaritatea bornelor.

Pentru pornire si oprire, aveti pe aparat antijder un singur buton marcat ON/OFF (ON - pornit / OFF - oprit). Aparatul va emite ultrasunete la intervale de timp regulate, de aproximativ 60 de secunde, apoi reintrand in repaus. Dispozitivul poate functiona cu un singur set de baterii de calitate pana la 6 luni.

 

Aplicabilitate:

Aparatul este destinat atat uzului interior, cat si exterior. In acest fel, carcasa este rezistenta la apa, dar recomandam instalarea dispozitivului intr-o zona ferita de apa excesiva. Acest aparat antijder protejaza cabluri, firele si alte componente de cauciuc inpotriva rozatoarelor.

Puteti prinde aparatul antijder de diverse suprafete, fie prin suruburi, fie cu coliere de plastic (incluse in pachet)

 

Avantaje:

Va puteti proteja compartimentul motor al masinii sau al motocicletei cu ajutorul acestui aparat, intr-un mod eficient si ieftin. Nu putine sunt cazurile in care rozatoare precum soareci, sobolani, jderi sau dihori, se refugiaza in compartimentul motor, atrasi fiind in perioadele reci, de caldura emanata de blocul motor sau esapament, si incep sa roada firele instalatiei electrice, sau alte obiecte din plastic moale. Pot provoca in acest fel scurt circuite, ce pot duce la incendierea masinii sau motocicletei. Avantajul major al aparatului este alimentarea sa cu baterii, deci nu trebuie sa interveniti la partea electrica a masinii. 

Va puteti proteja deasemenea garajele, serele, hambarele, podurile, pivnitele, sau alte locuri in care aveti provizii, ce pot atrage daunatori precum soareci, sobolani, jderi sau dihori.

Aparatul nu va rani animalele, eliminand astfel riscul descompunerii acestora in casa.

 

Detalii tehnice:

Alimentare: 4 x baterii tip C

Suprafata acoperita: aprox. 40mp

Dimensiuni: 135x75x30mm

Presiunea sonora: 78 dB

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Isotronic

Model: Marderfrei Mobil

Cod produs: 78302

Fabricat in: Germania

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora LujeruluiInstrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Isotronic Marderfrei Mobil se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Isotronic Marderfrei Mobil ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Isotronic Marderfrei Mobil sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!