Isokat Mini pentru priza


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

43,45 RON cu TVA

Isokat Mini pentru priza

Cum functioneaza:

Acest aparat este un distrugator compact de insecte cu mini-tub fluorescent - UV. Este ideal pentru eliminarea mustelor, tantarilor, cat si puricilor din camera dumneavoastra. Distrugatorul de insecte este de culoare albastra, cu dimensiuni reduse, are un consum redus de energie, functioneaza foarte eficient in locuri in  care lumina nu este de o intensitate foarte mare. Efectul este vizibil imediat, daca in camera lumina este stinsa insectele vor fi atrase mult mai repede de tubul fluorescent - UV.

 

Instalare:

Principiul de functionare a acestui distrugator insecte este pe baza de inalta tensiune. Se introduce in priza si combate insectele zburatoare, nu se introduce intr-o priza amplasat in apropierea altor surse de lumina.

Insectele si musculitele care inoportuneaza si inteapa( in special tantarii) sunt atrase de lumina ultravioleta. Cand se indreapta spre sursa de lumina, ele ating electrolizii sub tensiune si sunt omorate rapid si igienic. Aceasta tensiune nu prezinta pericol pentru om.

Important!

Nu necesita cablu, nu necesita suspendare, nu provoaca iritatii cauzate de lumina!

 

Date tehnice:

Alimentare: 230V - 50Hz

Arie de actiune: 20mp

Consum: 1W

Clasa de protectie:II
 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Cod produs: 25040

Disponibilitate: Pe stoc
 
Produs in Germania.


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Isokat Mini pentru priza se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Isokat Mini pentru priza ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Isokat Mini pentru priza sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!