Insecticid profesional impotriva gandacilor, puricilor, mustelor, tantarilor, furnicilor - Cypertox 50 ml


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

7,72 RON cu TVA

Insecticid profesional impotriva gandacilor, puricilor, mustelor, tantarilor, furnicilor - Cypertox 50 ml

Cypertox 50ml  – Insecticid de contact si ingestie , cu spectru larg de actiune

Cypertox este un insecticid atat de contact cat si de ingestie cu o raza mare de actiune , prezentand urmatoarele proprietati : spatiile tratate nu prezinta riscuri pentru oameni si animale ; se poate utiliza pentru spatii alimentare , birouri , hoteluri , mijloace de transport marfa , depozite de animale , fabrici , etc ; combate insecte taratoare si zburatoare.

 

Tipul amestecului :

Insecticid concentrat emulsionabil , de culoare galbuie , cu miros caracteristic destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare.

 

Modul de actiune :

Insecticidul Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase , cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii . Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor , blocaj care duce la paralizia si treptat la moartea insectei.Datorita subsantei active a solutiei permethrin inhiba oxidarea piretroizilor in organismul insectelor , prelungind degradarea insecticidului si potenteaza efectul acestora.Insecticidul Cypertox este o solutie antiparazitara, care datorita componentilor , odata cu diluarea acesteia cu apa formeaza o emulsie laptoasa , prevenind consumul accidental de catre manipulator. La concentratiile recomandate de utilizare , produsul nu este fitotoxic , are toxicitatea redusa pentru operator , animal si mediu. Insecticidul Cypertox este biodegradabil .Produsul este toxic pentru albine si pesti. Insecticidul Cypertox are o remanenta de pana la 60 de zile.

 

Utilizare :

 Insecticidul Cypertox se aplica numai diluat in apa in functie de daunatori astfel :

- 300 ml insecticid la 10L de apa pentru capuse,gandaci , purici , furnici , carii de lemn , plosnite

- 150 ml insecticid la 10L de apa pentru tantari , muste , molii, viespi

 Solutiile astfel obtinute se aplica prin pulverizare sau prin alt mijloc potrivit acestui scop, in cantitate de cca. 50ml pe metru patrat in toate locurile sau in zonele infestate de insecte. Produsul se poate utiliza cu eficienta ridicata si in dezinsectia locurilor care genereaza insecte de disconfort si de interes sub aspectul profilaxiei sanitar umane , cum sunt platformele de gunoi menajer (generatoare de muste) sau locurile in care prezenta tantarilor este foarte mare ( ex: subsolurile inundate).Dupa efectuarea dezinsectiei , se recomanda ca spatiul respectiv sa fie inchis 1 - 2 ore , dupa care se poate aerisi si intra.In cazul copiilor si al persoanelor cu deficiente respiratorii se recomanda ca accesul in spatiile dezinfectate sa fie permis numai dupa o suficienta aerisire.

 

Compozitie :

Cypermethrin 7%

Permethrin 3%

Piperonil Butoxid 5%

 

 

Alte informatii :

Mod de ambalare : PET

Dozaj : 50ml

Disponibilitate : Pe stoc

Livrare : Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa de transport : 15 Lei

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Insecticid profesional impotriva gandacilor, puricilor, mustelor, tantarilor, furnicilor - Cypertox 50 ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Insecticid profesional impotriva gandacilor, puricilor, mustelor, tantarilor, furnicilor - Cypertox 50 ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Insecticid profesional impotriva gandacilor, puricilor, mustelor, tantarilor, furnicilor - Cypertox 50 ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!