Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie si a altor insecte taratoare REGEMI (solutie de gandaci)


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

19,34 RON cu TVA

Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie si a altor insecte taratoare REGEMI (solutie de gandaci)

REGEMI - solutie anti gandaci si insecte taratoare
 
 
 
Descriere:
 
Insecticid cu spectru larg de actiune pentru combaterea daunatorilor precum: gandaci, purici, plosnite, furnici, etc.
 
Dizolvat in doza de 0.625% ( 1 ml solutie / 160ml apa) insecticidul combate cu succes gandacul de bucatarie, precum si alte insecte taratoare.
 
 
Mod de folosire:
 
Insecticidul se utilizeaza diluat in apa, ratia fiind de 0.625% ( 1ml insecticid / 160ml apa). Continutul unei fiole de 5 ml se dizolva in 0.8 l de apa si acopera aproximativ 16 mp.
 
Solutia de gandaci obtinuta se aplica  fie cu pulverizatoare profesionale (vermurel), fie cu ajutorul unora pe care le gasiti in orice gospodarie (de ex. un pulverizator de solutie de curatat geamuri, pe care il clatiti bine in prealabil).
 
Se poate utiliza in spatii alimentare, spatii de locuit, institutii de invatamant, sanatate si ocrotirea copilului, spatii industriale, birouri, pe domeniul public, etc. 

 

Alte informatii:

Dozaj: 2 x 5ml

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie si a altor insecte taratoare REGEMI (solutie de gandaci) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie si a altor insecte taratoare REGEMI (solutie de gandaci) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie si a altor insecte taratoare REGEMI (solutie de gandaci) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!