Electronic Pest Repeller ultrasunete PR-220.6


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

173,20 RON cu TVA

Electronic Pest Repeller ultrasunete PR-220.6

Aparat cu ultrasunete PR-220.6 pentru alungarea soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, liliecilor

 

Cum funtioneaza:

Este o noua metoda care a produs o descoperire inovatoare in combaterea urmatorilor daunatori: soareci, sobolani, paianjeni, nevastuici, veverite, vulpi, dihori, caini, pisici, lilieci. Repeller Pest emite ultrasunete, fara substante chimice sau capcane.

Instalare:

In momentul in care dispozitivul antirozatoare este conectat la priza, un indicator luminos va clipi si veti auzi un sunet. Aceasta face parte din procedura de auto-testare a aparatului si nu va dura mai mult de cateva secunde. Utilizatorul poate comuta in cele trei moduri de lucru folosind butonul "SET". Apasati si tineti apasat butonul "SET" pentru ca luminile indicatoare ale aparatului sa se aprinda consecutiv. Cand lumina din dreptul modului dorit este aprinsa, eliberati butonul pentru a initia acest mod. 

MODUL I - gama de frecventa intre  20 - 30 kHz - eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, liliecilor si a catorva insecte.

MODUL II - gama de frecventa intre 14 - 41 kHz - eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, liliecilor etc.

MODUL III - gama de frecventa intre 8 - 41 kHz eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, liliecilor etc. Acesta este cel mai eficent mod de operare.

 

Impactul preconizat:

Efectul scontat, si anume disparitia daunatorilor, poate interveni dupa 12-14 zile. In acest timp, puteti observa o mai mare activitate a rozatoarelor si gandacilor, dovada a faptului ca aparatul functioneaza si ii afecteaza. Recomandam sa mentineti aparatul in priza pe toata perioada anului, intrucat larvele, ouale sau puii pe care ii pot lasa in urma daunatorii nu vor fi afectati de aparat decat dupa ce sistemul nervos si/sau auditiv li se va dezvolta, proces care poate dura cateva saptamani.

 

Aplicabilitate:

Se poate folosi in orice zona si in orice imobil: case rezientiale, garaje, depozite, birouri, restaurante, scoli si gradinite, baruri, cafenele, hale industriale, spitale, centre medicale, cabinete veterinare, restaurante, centre comerciale, alimentare, etc.

 

Avantaje:

Compact - nu atrage atentia

Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pt. copii

Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele

Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane

Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pt. rozatoare, soareci, sobolani, veverite, lilieci, dihori, vulpi.

 

Detalii tehnice:

Schimbare automatã a frecventei
Putere de intrare: 200-240V/50Hz.
Consum: 9W.
Gama de frecvente:  8 kHz - 41 kHz
Acoperire: 360 mp
Dimensiuni: 180x150x90mm

 

Alte informatii: 

Garantie persoane juridice: 12 luni

Farantie persoane fizice: 24 luni

Produs in Bulgaria

Cod produs: 220.6

Disponibilitate: Pe stoc


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Electronic Pest Repeller ultrasunete PR-220.6 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Electronic Pest Repeller ultrasunete PR-220.6 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Electronic Pest Repeller ultrasunete PR-220.6 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!