Distrugator insecte GC30W (100 mp)semiprofesional


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

188,66 RON cu TVA

Distrugator insecte GC30W (100 mp)semiprofesional

Cum functioneaza:

Distrugatorul antiinsecte GC 30W elimina insectele deranjante de pe o suprafata de max. 90 - 100 m² in jurul aparatului.
Aparatul emite raze UltraViolete pentru a atrage insectele, pe cand grilajul metalic, traversat de un curent electric cu voltaj crescut omoara instantaneu insectele.
Principalele particularitati ale modelului in cauza sunt suprafata protectoare de exceptie si usurinta curatirii si intretinerii aparatului. Aparatul poate fi fixat de carligul aflat in partea superioara a acestuia, la o distanta de min. 1 - 1,5 metri de o alta sursa de lumina.

 

Aplicabilitate:

Insectocutoarele semiprofesionale reprezinta solutia ideala pentru aplicatiile casnice sau mici comerciale. Este recomandat sa fie folosit in special in spatii inchise, oriunde exista posibilitatea de alimentare cu curent electric, sa fie ferit de umezeala si de radiatii mari de caldura. Daca aparatul se utilizeaza in exterior - acest trebuie protejat in cazul ploilor.
 
IMPORTANT! Toate dispozitivele utilizeaza tuburi UV de cea mai inalta calitate, sunt certificate IMQ si respecta cele mai stricte standarde de siguranta si calitate ale Uniunii Europene.

 
Date tehnice:

Sursa alimentare: 230V/50Hz

Voltaj grila: 4500V

Unghiul de propagare: 360º

Suprafata de eficienta: 90 m² - 100 m²


Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Cod produs: GC30W

Disponibilitate: Pe stoc

Tuburi UV gasiti in rubrica componente de schimb pe tot parcursul anului

 Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Distrugator insecte GC30W (100 mp)semiprofesional se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Distrugator insecte GC30W (100 mp)semiprofesional ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Distrugator insecte GC30W (100 mp)semiprofesional sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!