DISPOZITIV MOBIL ANTI-INSECTE ISOFIX ( NOU )


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

76,13 RON cu TVA

DISPOZITIV MOBIL ANTI-INSECTE ISOFIX ( NOU )

Descriere:

Este un aparat inovator pentru distrugerea insectelor, foarte eficient, cu un efect îndelungat de până la 40 de nopți, la o durată de funcționare medie de 8 ore.
 
Este ideal pentru cort, rulota si case de vacanta.
 
Instalare si functionare:
 
Se introduc bateriile, avand grija sa se respecte polaritatea. Pentru a porni aparatul se impinge comutatorul albastru pe simbolul *( LED- ul se aprinde ). Pentru a opri aparatul impingeti comutatorul pe 0(LED-ul se stinge).
 
Pastila cu substanță activă poate fi înlocuită cu ușurință prin scoaterea suportului care se află în partea superioară a aparatului.
 
Date tehnice:
 
Alimentare: 2 x baterii Mignon AA (nu sunt incluse în pachet)
 
Rază de acțiune: 15 m²
 
Dimensiuni: 70 x 85 x 35 mm.
 
DISPONIBIL PE STOC.
 
Garantie: - pentru persoane juridice: 12 luni

                    - pentru persoane fizice: 24 luni.

Produs in Germania.

Cod  24950.

Observatii:
 
S-a demonstrat stiintific ca numai femelele fecundate inteapa oamenii, deoarece ele au nevoie de sange pentru ca ouale sa se fecundeze. Acest comportament a fost demonstrat cu succes de catre Prof. Dr. W. Frank Weiland, seful catedrei de parazitologie a Universitatii Hohenheim.
 
Țânțarul este o specie adaptată la mediul urban. Se poate împerechea în spații restrânse, în care trăiește, și în timpul iernii, fără să intre în dia-pauză. La unele specii, nu se produce maturizarea ouălor fără consumarea sângelui de mamifere.
 
Prin înțepătura lor pot fi transmise multe boli infecțioase, unele deosebit de grave, cum ar fi malaria, febra galbenă, denga și diferite forme de encefalite. Deși bolile infecțioase transmise sunt frecvente în zonele tropicale și subtropicale, diferite cazuri au fost înregistrate și în România. În anul 1996 a existat o epidemie de encefalită cauzată de virusul West Nile, transmis prin înțepătura țânțarilor. Raportul final a constatat intr- un număr total de 393 de cazuri de infecție, soldat cu 17 decese. Toate acestea demonstrează că, în condițiile existenței vectorului( țânțarul), dacă o sursă de infecție pătrunde în teritoriu, lanțul epidemiologic poate continua, dezvoltându-se cu repeziciune.

Copiii sunt ținte ideale pentru țânțari: au pielea subțire, vasele sanguine superficiale, ușor de pătruns. Ei nu suportă mâncărimea, cauzându-și, prin scărpinare excesivă, mici răni care favorizează infectarea cu bacteriile aflate în mod normal pe piele. La persoanele sensibile, reacția depășește mâncărimea normală, mai ales dacă înțepăturile sunt numeroase și în mai multe locuri: zonele afectate se umflă și starea de rău se generalizează (urticarie, scăderea tensiunii sanguine, simptome gastrointestinale, hipertermie și șoc anafilactic).

Tantarii ii regasiti  oriunde: pe lacuri, mlastini, in delta, gradini de zarzavaturi etc. Posibilitatea sa intrati in contact cu minusculele vietati in astfel de locuri este de aproape 100%.

Muștele sunt insecte ale ordinului Diptera care posedă doar o pereche de aripi pe toraxul median, respectiv o pereche de elitre. Prezența unei singure perechi de aripi este esențială pentru distingerea muștelor adevărate de cele "false" sau de cele cu care sunt adesea confundate. Unele dintre muștele adevărate, în special cele din supra-familia Hippoboscoidea, au doar o pereche de aripi, neavând elitre.

Ordinul Diptera este un ordin larg, cuprinzând un număr estimat de peste 240.000 de specii de insecte, deși doar aproximativ jumătate din acestea au fost studiate și descrise ( circa 120.000 de specii) conform estimării autorilor B. M. Wiegmann & D. K. Yeates. Ordinul Diptera este unul dintre ordinele cele mai importante de insecte atât în termeni ecologici cât și medical, respectiv ecologic. Dintre acestea fac parte, muștele răpitoare Asilidae, țânțarii( Culicidae), sunt extrem de importante datorită rolului lor în transmiterea unor maladii așa cum sunt malaria și febra galbenă.

Mustele, asemenea oamenilor, comunica prin mijloace tactile, olfactive, sonore si vizuale. Ele transmit mesaje frecandu-si antenele una de cealalta, producand o substanta chimica mirositoare numita feromon. Acest miros transmite informatii celorlalti membri ai coloniei, asemanator cu felul in care oamenii primesc informatii despre hrana prin simtul mirosului. S-ar putea sa mai existe si alte cai prin care comunica insectele, pe care insa trebuie sa le descoperim.

Mustele au corpul in intregime acoperit cu organe senzoriale  care le permit sa fie in mod constant de alerta  pentru orice fel de primejdie. Ultrasunetele provoaca o circulatie a aerului la frecvente inalte, ele perceptandu-le ca pericol, indepartandu-le de zona respectiva.


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul DISPOZITIV MOBIL ANTI-INSECTE ISOFIX ( NOU ) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul DISPOZITIV MOBIL ANTI-INSECTE ISOFIX ( NOU ) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul DISPOZITIV MOBIL ANTI-INSECTE ISOFIX ( NOU ) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!