Dispozitiv electronic împotriva păsărilor dăunătoare BR 14


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

722,80 RON cu TVA

Cum functioneaza:

In principiu, BR 14, este destinat pentru a preveni la intervale regulate intr-un mod ecologic, fara poluanti pasarile daunatoare. Prin acest mod uman  se va rezolva problema acestor pasari daunatoare fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati. Aparatul contra pasarilor emite sunete prea inregistrate naturale ale pasarilor pradatoare si, de asemenea, practicile agresive: combinatii de focuri de arma pentru a avertiza pasarile ca se afla in  pericol.


Avantaje:

Un senzor de lumina activeaza dispozitivul in timpul zilei si  pe timp de noapte atunci cand sesizeaza prezenta pasarilor
Capacitatea de a furniza atat bateria cat si  grila electrica -220V;


Impactul preconizat:

Impactul economic mediu de utilizare a aparatului BR 14  variaza intre 50-80%. Efectul depinde de speciile de pasari ocrotite si numarul de pasari.Instalare:

Nu este nevoie de cunostinte de specialitate pentru instalare si operare.

BR 14 se instaleaza in mijlocul unei zonei protejate la o inaltime de 150-200 cm. Aparatul se fixeaza  cu doua console de metal. Alimentarea aparatului necesita o tensiune de 12V si capacitate de 45-60Ah (bateria de masina de exemplu). Exista posibilitatea conectarii la  o sursa de alimentare 220V cu ajutorul unui adaptor de alimentare. Conectati mufa rosie la borna "+" a bateriei si conectorul negru la terminalul "-". Bateria este protejata de lumina directa a soarelui. Dupa deschidere, lumina verde se aprinde, ceea ce indica funcþionarea. Cu o baterie BR-14 functioneaza 6-8 saptamani, ºi BR-33 4-6 saptamani. Dupa alimentare asteptati aproximativ 15 minute si veti auzi un semnal sonor. Pentru performanta cea mai mare a aparatului va recomandam setarea butonului de volum pana la maxim, iar butonul de timp la jumatatea intervalului, aproximativ la 10 - 15 minute. Elementul de fotocelula senzor monitorizeaza schimbarile de iluminare. Cand luminozitatea scade (de ex. la apusul soarelui), aparatul se comuta automat pe modul de noapte. Aceasta inseamna ca, pe timpul noptii, cand pasarile sunt inactive, aparatul este in modul de asteptare.


Aplicabilitate:

Aparatul se utilizeaza contra pasarilor pasarilor in zonele agricole si depozite, aeroporturi, etc.

 

Date tehnice:

Alimentare generala: baterie 12V/DC
Alimentare suplimentara: 220V/AC (adaptor de alimentare)
Consum de energie: 20W
Zona efectivã: 4.000 - 5.000 mp
Temperatura de operare: -10 C + 40 ° C
Dimensiuni: 200 X 260 X 100 mm

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Bulgaria

Model: BR 14

Tara de origine: Spania

Disponibilitate: Pe stoc


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Dispozitiv electronic împotriva păsărilor dăunătoare BR 14 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Dispozitiv electronic împotriva păsărilor dăunătoare BR 14 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Dispozitiv electronic împotriva păsărilor dăunătoare BR 14 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!