Capcana cursa mecanica pentru combaterea eficienta si sigura a cartitelor TTP94


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

35,98 RON cu TVA

Capcana cursa mecanica pentru combaterea eficienta si sigura a cartitelor TTP94

Capcana cursa mecanica pentru combaterea eficienta si sigura a cartitelor TTP94

Descriere:
Capcana mecanica utilizata de profesionisti este usor de instalat si ofera rezultate sigure; reprezinta solutia ideala pentru prinderea rozatoarelor din sol, provoacand moartea rapida prin sugrumare.
Usor de folosit, capcana trebuie amplasata de-a lungul tunelurilor sapate de rozatoare; cand va trece prin tunelul in care a fost pozitionata, cartita va declansa dispozitivul de blocare.

Mod de utilizare:
Capcana se monteaza pe galerii. Armeaza capcana prin inchiderea manerelor si deschiderea falcilor in interiorul carora pozitionati, aproximativ in centru, dispozitivul de blocare legat de lant; dispozitiv ce armeaza mecanismul de declansare.
Portiunile laterale( falcile) trebuie sa fie paralele cu directia tunelului. Dupa introducerea capcanei in galerie, acoperiti usor cu solul care a fost indepartat anterior.
Cartita este un animal care traieste in special in tuneluri, cand doreste sa treaca dintr-un tunel in altul ea declanseaza capcana. Pentru a vedea daca capcana este actionata verificati daca manerele sunt deschise.

Important!
Nu utilizati pentru alte scopuri decat cele indicate.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Nu lasati capcana, armata, nesupravegheta la suprafata solului.

Alte informatii:
Produs in: Italia
Continut pachet: capcana mecanica
Model: TTP94
Cod produs: 920035
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 15 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Capcana cursa mecanica pentru combaterea eficienta si sigura a cartitelor TTP94 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Capcana cursa mecanica pentru combaterea eficienta si sigura a cartitelor TTP94 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Capcana cursa mecanica pentru combaterea eficienta si sigura a cartitelor TTP94 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!