birdchaser


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

299,99 RON cu TVA

birdchaser

Cum functioneaza:

Natura isi dicteaza principiile, unul dintre care fiind si selectia naturala. Speciile pradatoare de pasari, cum sunt vulturii sau soimii vaneaza si se hranesc cu alte specii mai inoffensive insa daunatoare activitatii omului.

Dispozitivul antipasari Sonic BirdChaser foloseste principiul redarii trilurilor de vanatoare ale pasarilor pradatoare (vulture, bufnita, soim) pentru a tine la distanta specii precum randunelele, graurii, ciorile, vrabiile si alte specii de pasari. Aceasta metoda umana si ecologica va rezolva problema pasarilor nedorite fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati.

Pe langa acestea, dispozitivul va ajuta in alungarea rozatoarelor de camp si iepurilor.
 
 
Instalare:
 
Acest aparat anti pasari are 2 moduri de functionare:
1. Modul de functionare PIR MODE, in momentul in care este detectata vreo pasare sau alte vietuitoare, dispozitivul declanseaza sunetele de primejdie, care sunt inregistrate pe un microcip din unitate. Aparatul va proteja o suprafata, cu un unghi de emitere de 130 grade si o distanta de detectie de aprox. 10 metri. Modul asta de functionare este indicat de arderea continua a Led-lui.
2. Modul de functionare AUTO, emite sunete de primejdie ale pasarilor pradatoare la fiecare 5 - 30 de minute automat pe durata zilei. Se poate ajusta intervalul si volumul la nivelul dorit.  Fotocelula incorporata va dezactiva acest mod de functionare cand se lasa intunericul. De asemenea, puteti opri dispozitivul setand switch-ul pe OFF. Modul asta de functionare este indicat de clipirea Led-lui.
 

Avantaje:

Dispozitivul Sonic Bridchaser este o metoda simpla, ecologica si umana de a alunga pasarile. Nu foloseste chimicale, substante toxice, nu afecteaza sanatatea animalelor sau a pasarilor.

Poate fi folosit pe toata durata anului, fara intretinere sau consumabile.

 
Date tehnice:
 

Raza de detectare: maxim 10 m

Aria de actiune : pana la 400 mp (volum maxim, in mod "AUTO")

Nivel sonor max.: 120 dB

Alimentare: adaptor 220 V -  50 Hz
 

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Disponibilitate: Pe stoc

 

 

 


 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul birdchaser se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul birdchaser ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul birdchaser sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!