Bec cu ionizator de aer


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

43,68 RON cu TVA

Bec cu ionizator de aer

Cum functioneaza?

Marea contaminare existenta in mediul inconjurator provoaca un dezechilibru in aerul ambient (mai multi ioni pozitivi decat ioni negativi) ce pot provoca o stare de rau general, precum tulburari fizice si alergii, avand o influenta negativa atat asupra oamenilor cat si animalelor domestice. Tot acest ambient nociv este datorat automobilelor, fumului, aparatelor de aer conditionat, centralelor termice, etc.
Functia ionizatorului este aceea de a restabili echilibrul natural al ambientului, purificandu-l prin producerea de ioni negativi, ce duce la o crestere a oxigenarii plamanilor si descongestionarea aparatului respirator, oferindu-ne bunastare fizica. Deasemenea, neutralizarea agentilor patogeni, bacteriilor si virusilor duce la evitarea formarii de surse de infestare si mirosuri neplacute.Masuri de precautie:

1.    Nu atingeti becul cu ionizator atunci cand acesta lumineaza
2.    Curatati periodic praful acumulat in becul cu ionizator pentru o mai buna functionare. Aceasta operatiune trebuie facuta cu becul stins, si de preferat scos din
3.    Nu instalati acest bec in casetele luminoase cu semen de urgenta sau iesiri de urgenta.
4.    Acest dispozitiv nu este pentru uz exterior
Nu folositi acest dispozitiv in paralel cu alte dispositive de economisire a energiei sau dispositive de variatie a intensitatii luminoase

Aplicabilitate:

Se recomanda folosirea becului in in special in locurile aglomerate cu potential mare de poluare a aerului. dormitoare (in special dormitoare de hotel), bucatarii (in special in bucatariile restaurantelor), locuri pentru fumat,- supermarket-uri, scoli, birouri, sali de sedinte, sali de sport spitale etc.

 

Detalii tehnice:

Tensiune: 220V

Frecventa: 50 Hz

Soclu tip E27

Temperatura culorii(Kº): 2700K

Economisirea de energie: 80%.

Consum: 11W

Durata de viata: aprox. 10.000 ore

Diametru: 4.1 cm

Lungine: 12.1 cm

Emisia ionilor negativi:  1x106/cm3

Productia de ozon: <0,05 ppm

 

Alte informatii:

Cod produs:SC311

Produs in Spania

Disponibilitate: Pe stoc


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Bec cu ionizator de aer se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Bec cu ionizator de aer ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Bec cu ionizator de aer sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!