AUTO Pestrepeller alungat rozatoare


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

65,79 RON cu TVA

AUTO Pestrepeller alungat rozatoare

Cum functioneaza:

Alarma AUTO Pestrepeller alunga sau patrunderea rozatoarelor – soarecilor, sobolanilor, dihorilor, etc – in compartimentul motor al masinii care adesea distrug cablurile si izolatiile furtunelor, provocand pagube costisitoare. Daca rozatoarele deja au vizitat compartimentul motor – este recomandat de a spala spatiul pentru a anihila mirosurile care le atrag.

 

Instalare:

Aceasta operatiune este indicat sa se realizeze de un personal calificat. Alarma AUTO Pestrepeller va fi montata in partea inferioara a compartimentului folosind surubul de fixare. Se alimenteaza de la bateria masinii, avand un consum foarte mic. Nu interfereaza in nici un fel cu sistemele autovehiculului.

Aplicabilitate:

Generatorul tine astfel la distanta cu succes rozătoarele din comportamentul automobilelor cu ajutorul ultrasunetelor. Ultrasunetele variaza automat pentru a evita obisnuinta rozatoarelor.

 

Date tehnice:

Frecventa: 16,000 – 22,000 Hz (continuu variabila)

Consum curent: 20mA – 30mA

Alimentare: baterie auto 12V

Presiune sonora: 100 dB

 

Important !

La solicitarea dumneavoastra putem oferi contracost si instalarea aparatului.Pentru relatii suplimentare puteti suna la Centrul service nr de tel: 0725.310.811


Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Disponibilitate: Pe stoc

Cod: auto

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului).


Observatii

Șobolanii se pot înmulți foarte repede. O femelă dă naștere în medie la 10 pui de 5 ori în timpul vieții. Condiții foarte bune permit însă femelelor să dea naștere la până 100 de pui în timpul vieții. Perioada de gestație de numai 21 de zile, respectiv atingerea maturității în doar 3 luni, sunt factori de permit șobolanii să aibă pui foarte repede și  deci să se răspândească rapid în orice spațiu nou invadat; de asemenea pot să refacă foarte repede populațiile decimate. Un șobolan trăiește în medie 18 luni, timp în care consumă aproximativ 22 kg de cereale. Combinat cu rata de înmulțire foaret rapidă, o pereche de șobolani împreună cu toți descendenții lor pot consuma într-un an peste 15 tone de cereale. Din fericire prădătorii naturali și alte cauze de deces reduc rata de înmulțire a șobolanilor. Totuși, se estimează că 10% din producția agricolă este consumată de rozătoare, ceea ce produce însemnate pagube economice. Totodată cerealele sunt infestate cu agenți patogeni și cu materii organice (fecale, păr, cadavre de șobolan, etc).


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul AUTO Pestrepeller alungat rozatoare se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul AUTO Pestrepeller alungat rozatoare ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul AUTO Pestrepeller alungat rozatoare sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!