Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor( soareci, sobolani) MouseStop


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

57,95 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor( soareci, sobolani) MouseStop

MouseSTOP- Dispozitiv cu ultrasunete impotriva soarecilor si sobolanilor

Descriere:

Aparatul emite ultrasunete inofensive pentru om, dar deranjante pentru rozatoare, provocand discomfort, panica si dezorientare in randul daunatorilor, astfel obtinandu-se gonirea acestora din incaperile in care este montat aparatul. Eficienta maxima a aparatului se constata in 10 - 15 zile de functionare continua, apoi este indicat ca aparatul sa fie lasat sa functioneze preventiv.

Acopera o suprafata de 60mp.

Avantaje:

Aparatul nu foloseste substante toxice, nu polueaza mediul,nu produce fum sau mirosuri neplacute si intrucat ultrasunetele nu pot fi auzite de oameni, este silentios. Punerea in functiune nu necesita calificare, nu necesita intretinere, utilizarea in timp este nelimitata, are un consum minim de energie.

Poate fi utilizat in locurile unde nu se pot folosi otravuri: acasa, la birou, in scoli si gradinite, in spatii publice, bucatarii sau magazine alimentare. Nu va omori daunatorii, eliminand astfel riscul descompunerii acestora in locuri greu accesibile.

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V

Frecventa: 27 000Hz

Unghiul de propagare: 90°

Puterea sonora: >110dB

Suprafata acoperita: aprox. 60 mp

Dimensiuni: 13,8 x 8 x 9 cm

Greutate:160gr.

Mod de actionare: ultrasunete

Alte informatii: 

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Model: MouseStop

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

 

 

 

 

 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor( soareci, sobolani) MouseStop se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor( soareci, sobolani) MouseStop ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor( soareci, sobolani) MouseStop sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!