Aparat cu ultrasunete anti-latrat, Pestmaster PR 303


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

250,00 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete anti-latrat, Pestmaster PR 303

  Aparat cu ultrasunete anti-latrat Pestmaster PR 303

Dispozitivul Pestmaster PR-303 este creeat pentru a va oferi liniste si armonie atat in interiorul casei dvs. cat si in  exteriorul acesteia, prin evitarea latratului cainelui dvs. sau a celor din imprejurimi, atunci cand sunt lasati singuri sau cand sunt asmutiti de alte animale.

Aparatul cu ultrasunete anti latrat este prevazut cu o boxa ce transmite spre sistemul nervos  al animalului unde acustice fara a-i provoca durere acestuia, nepercepute insa de catre urechea umana. Boxa aflata in partea frontala emite ultrasunete pe o suprafata de 30 mp in interior si 20 mp la exterior, in spatiu deschis.

Ultrasunetele sunt vibratii a unui mediu elastic, de aceeasi natura cu sunetul, avand o frecventa situata intre 20.000-1.000.000 Hz si nu sunt percepute de sistemul auditiv al omului, dar chiar si asa vibratia lor produce asupra urechii o presiune puternica. Ele se propaga ca si sunetele sub forma de unde elastice avand o lungime de unda mai mica decat acestea. Ultrasunetele se utilizeaza pe o scara larga atat in tehnica cat si in medicina nefiind nocive asupra omului.

Montarea acestui dispozitiv, este una extrem de usoara ,fiind necesar sa introduceti cablul de alimentare al dispozitivului ,la o priza de 220 V

Aparatul antilatrat Pestmaster PR-303 devine functionabil odata ce introduce-ti aparatul in priza, emitand instantaneu ultrasunete catre acesta, determinandu-l sa nu mai latre, fara a-i face niciun rau. Buna functionare a dispozitivului este semnalizata printr-un led de culoare verde ce ramane aprins permanent  ledul se gaseste pe partea frontala a dispozitivului.

Aparatul cu ultrasunete antilatrat Pestmaster PR-303 se poate utiliza atat in interior cat si la exterior, dar cu conditia de a-l proteja de intemperii, inghet sau alte fenomene ce pot deteriora functionalitatea optima a acestuia. Intre dispozitivul antilatrat Pestmaster PR-303 si animalul dvs nu trebuie sa existe obstacole dure, deoarece ultrasunetele nu patrund prin pereti, mobila, geam, perdele etc. Pentru folosire aparatului in mediu exterior este recomandata protectia lui impotriva intemperiilor si a ploi.

Specificatii:

Aria de acoperire: 30 mp (interior) , 20 mp (exterior)

Alimentare:  220 V / 50Hz

Uz: interior/exterior

Dimensiuni:  9 x 14,8 x 17,8 cm


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat cu ultrasunete anti-latrat, Pestmaster PR 303 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat cu ultrasunete anti-latrat, Pestmaster PR 303 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat cu ultrasunete anti-latrat, Pestmaster PR 303 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!