Aparat anti-soareci (ptr.spatii inchise.dormitoare,birouri,etc.)


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

55,20 RON cu TVA

Aparat anti-soareci (ptr.spatii inchise.dormitoare,birouri,etc.)

Cum functioneaza:

Aparatul, prin emiterea de ultrasunete, tine la distanta si alunga soarecii din spatiile de locuit, birouri, bucatarii, restaurante, etc.

Frecventa de lucru este automat variabila intre 12 kHz si 24 kHz.

Actioneaza fara a reprezenta un pericol pentru oameni, animale de casa sau mediul inconjurator . Nu este poluant, deoarece nu foloseste substante chimice. 

 

Instalare:

Dispozitivul de culoare rosie, cu dimensiuni reduse, este prevazut cu un bec de culoare rosie pentru verificarea functionarii optime, care in momentul punerii in priza se va aprinde. Eficienta aparatului nu este imediata, ci se va vedea in scurt timp.

 

Aplicabilitate:

Intrucat este silentions, nu foloseste substante toxice, nu produce si nu degaja fum, poate fi folosit practic in orice incapere. In apartamente, in biblioteci, in sali de mese, cantine, restaurante, moteluri, hoteluri, gradinite, scoli. Practic ORIUNDE aveti nevoie sa pastrati un mediu curat, lipsit de soareci, sobolani si gandaci, fara a atrage atentia insa, si fara a folosi substante toxice.

 

Date tehnice:

Aria acoperita: 20 - 25mp (este eficient in incaperi)

Consum redus: 1W

Alimentare: 230V AC - 50Hz.

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Denumire produs: 35311

Disponibilitate: Pe stoc


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat anti-soareci (ptr.spatii inchise.dormitoare,birouri,etc.) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat anti-soareci (ptr.spatii inchise.dormitoare,birouri,etc.) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat anti-soareci (ptr.spatii inchise.dormitoare,birouri,etc.) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!