Aparat anti jder sau dihor cu ultrasunete


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

150,25 RON cu TVA

Aparat anti jder sau dihor cu ultrasunete

Cum functioneaza:

Acest dispozitiv anti jderi ºi dihori emite sunete extrem de stridente cu o duratã de 15 secunde. Aceste sunete de înaltã frecvenþã sunt foarte deranjante pentru jderi, dihori si orice tip de rozatoare, astfel încât aceºtia vor evita suprafaþa acoperitã de aparat antirozatoare, care este aproximativ de 50 mp.

 

Instalare:

Se introduce stecherul aparatului antijder, antidihor in priza 230V si aparatul devine imediat functionabil. Acest lucru este indicat de aprinderea becului rosu de pe carcasa. Sunetele sunt emise la fiecare 15 secunde.

 

Avantaje:

Este o metoda umana si ecologica de a va proteja gospodaria, hambarul, serele, grajdul, mansarda,  proviziile din pod sau pivnita de actiunea daunatoare a jderilor, dihorilor si rozatoarelor.

Aparatul nu va rani animalele si nu foloseste substante toxice, nu produce fum, si este silentios, putand fi folosit pe toata durata zilei.


Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Aria de actiune: 50 m²

Frecventa: 12 kHz

Interval impulsuri: 15 sec

Lungime cablu de alimentare: 1,5 m

Dimensiuni: 124x70x30mm

Culoare: neagra

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Isotronic

Cod produs: 90151

Fabricat in: Germania

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului

 Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat anti jder sau dihor cu ultrasunete se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat anti jder sau dihor cu ultrasunete ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat anti jder sau dihor cu ultrasunete sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!