Aparat anti jder Auto M100N Nou!


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

73,99 RON cu TVA

Aparat anti jder Auto M100N Nou!

Cum functioneaza:

Acest aparat cu ultrasunete agresive se utilizeaza împotriva jderilor care distrug cablurile electrice ale masinii dvs. Aparatul cu ajutorul difuzorului incorporat emite ultrasunete agresive pentru a indeparta jderii de zona protejata de aparat.

 

Instalare:

Aparatul necesita montat in compartimentul motorului pentru a va proteja firele electrice precum si alte componente usor accesibile jderului. Alimentarea aparatului se face la o tensiune de 11-15 V curent continuu, emitind un sunet de freventa 23 kHz cu o putere sonora de 100 db .

 

Avantaje:

Actioneaza fara substante chimice, nepoluant! Actioneaza fara pericole pentru oameni, animale si mediul înconjurator. 

 

Aplicabilitate:

Ideal pentru protejarea masinii personale sau a utilajelor din fermele agricole (tractor, combina, camion etc.).  In cazul in care doriti sa-l folositi in alte zone, cum ar fi garaje, poduri, puteti utiliza adaptorul de 12 Vcc.


Date tehnice:

Alimentare : 11 - 15 V (de la bateria masinii sau de la un adaptor de 12 Vcc in situatia in care se doreste a se folosi in alte spatii )

Frecvenþã : aproximativ 23 kHz

Putere sonorã : 100 dB ± 20 %

Dimensiuni : 72 x 50 x 29 mm

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Cod produs:  M100N

Fabricat in: Germania

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului).

 

Descriere( Aparat anti jder Auto M100N):
 
Produce ultrasunete agresive, auzibile de jder acesta  gãsindu-le extrem de enervante si indepartindu-se de autovehiculul dumneavoastra,
 
Actioneaza fãrã substante chimice, nepoluant! Ideal pentru protejarea masinii personale sau a utilajelor din fermele agricole (tractor, combina, camion etc.). Actioneaza fara pericole pentru oameni, animale si mediul înconjurator. 
 
Important!
 
Poate fi utilizat in automobile, case si poduri.
 
Instalare si  functionare:
 
Aparatul necesita montat in compartimentul motorului pentru a va proteja firele electrice precum si alte componente usor accesibile jderului. Alimentarea aparatului se face la o tensiune de 11-15 V curent continu, emitind un sunet de freventa 23khz cu o putere de 100db . Aparatul are incorporat difuzor .
 
Date tehnice:
 
Alimentare : 11 - 15 V(de la bateria masinii sau de la un adaptor de 12 Vcc in situatia in care se doreste a se folosi in alte spatii )
 
Frecvenþã : aproximativ 23 kHz
 
Putere sonorã : 100 dB ± 20 %
 
Dimensiuni : 72 x 50 x 29 mm
 
DISPONIBIL PE STOC.
 
Garantie: - pentru persoane juridice: 12 luni

                    - pentru persoane fizice: 24 luni.

Produs in Germania.

Cod : M100N.


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat anti jder Auto M100N Nou! se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat anti jder Auto M100N Nou! ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat anti jder Auto M100N Nou! sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!