Aparat anti jder Auto M071N Nou!


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

116,11 RON cu TVA

Aparat anti jder Auto M071N Nou!

Cum functioneaza:

Acest generator de ultrasunete produce sunete de inalta frecventa agresive ca o sirenã (sunete nepercepute de urechia umana), insa extrem de naplacute pentru daunatori, în consecinþã, încearcand sã le evite pe cât posibil.

Generatorul este folosit pentru a þine la distanþã: rozãtoarele, insectele taratoare, pasarile, cainii si pisicile. Frecvenþa generatorului este reglabila intre aprox. 8 - 40 KHz pentru a acoperi o gama larga de daunatori.

Difuzoarele speciale cu membrana sferica de aluminiu cu boltã au fost construite în a realiza o distribuþie mai bunã a sunetului.

 

Instalare:

O sursa de alimentare stabilizata 12 V / DC (aproximativ 60 mA) este necesara pentru punerea în funcþiune. Aparatul este echipat cu un difuzor incorporat.

Pe un generator poate fi montat pânã la 4 difuzoare suplimentare, modelele recomandate sunt: Kemo L001, Kemo  L002. In functie de difuzorul ales, se poate acoperi o suprafata de aproximativ 30 mp.

In cazul montari pe o masina ,pe firul marcat cu “ + “ se va monta o siguranta de cea mai mica valoare (1.0A) si apoi se va conecta direct la bateria masinii (12V), cu recomandarea ca aceasta interventie sa se faca la un service autorizat, si ca acest tip de montaj sa fie respectat.(daca aceste lucruri nu se respecta se va pierde garantia acestui aparat)

 

Aplicabilitate:

Generatorul tine astfel la distanta rozãtoarele, insectele taratoare, pasarile, cainii si pisicile din comportamentul automobilelor cu ajutorul ultrasunetelor. In cazul in care doriti sa-l folositi in alte zone, cum ar fi garaje, poduri, puteti utiliza adaptorul de 12 Vcc.

 


Date tehnice

Alimentare : 11-15 V (de la bateria masinii sau de la un adaptor de 12 Vcc in situatia in care se doreste a se folosi in alte spatii)

Frecvenþã : aproximativ  8 - 40 KHz.

Putere sonorã : 100 dB ± 20 %

Dimensiuni : 72 x 50 x 29 mm

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Cod produs:  M071N

Fabricat in: Germania

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului).

 Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat anti jder Auto M071N Nou! se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat anti jder Auto M071N Nou! ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat anti jder Auto M071N Nou! sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!