Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

65,14 RON cu TVA

Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1

PRODUSUL LUNII:  Aparat anti-daunatori Repel-EMG

 Aparatul ajuta la alungarea rozatoarelor nedorite in domeniul casnic. Succesul se bazeaza pe actiunea pulsatorie alternanta a ultrasunetelor si a undelor electromagnetice  in domeniul de frecventa de 25kHz si 40 kHz.

 Descrierea produsului: Aparatul este compus dintr-un LED indicator electromagnetic, emitator semnal ultrasonor si LED indicator ultrasunet.

 Punere in functiune: Dupa introducerea aparatului in priza, LED-ul indicator electromagnetic si LED-ul indicator ultrasunet clipesc simultan.

Exista si situatii cand acest sunet poate fi auzit, in mod natural, unii oameni aud mai bine sau mai putin bine unele frecvente. 

 Important: Ultrasunetul porneste direct din aparat, de aceea nu asezati aparatul in spatele unor obiecte de mobila sau al perdelelor. Raza de actiune indicata depinde de locul de utilizare si se refera la o inaltime a incaperii de 2.40m.

 Date tehnice:

- tensiunea de alimentare: 230V~/50Hz

- clasa de protectie: II

- consum de energie: aprox. 1 Watt

- raza de actiune: aprox. 30 mp

- domeniul de frecvente: aprox. 7.000Hz

- intensitatea sonora: aprox. 50dB

- functia control: 2 LED-uri

 DISPONIBIL PE STOC.
 
 Garantie: - pentru persoane juridice: 12 luni
                 - pentru persoane fizice: 24 luni.
 

  Curiozitati:
- Incisivii unei rozatoare nu se opresc niciodata din crescut. De aceea, ele trebuie sa roada ceva in permanenta, sobolanii pot roade chiar si betonul.
- Bolile raspandite de rozatoare au ucis mai bine de 10 milioane de oameni in ultimii 100 de ani, insa in ultima perioada acest fenomen a scazut in mod simtitor datorita sistemelor avansate de deratizare, a antibioticelor si a altor masuri de impiedicare a transmiterii unor astfel de boli.
- Soarecii care au mancat din creierul unui alt soarece care a fost invatat sa faca o smecherie, vor face smecheria respectiva de 2 ori mai repede decat primul soarece.
- Un sarpe are nevoie de 17 zile pentru a digera un soarece, astfel incat numai dupa aceasta perioada sarpele poate manca din nou.
- Sobolanii se inmultesc atat de repede, incat 2 sobolani ar putea avea un milion de descendenti intr-o luna.
- Se crede ca exista aproximativ 300 de varietati de soareci de casa in Statele Unite.
- Potrivit unui experiment efectuat intr-un colegiu din Statele Unite, sobolanii au invatat de 3 ori mai repede decat studentii drumul prin labirint.
- Soarecii sunt animale feroce; pentru a se apara, ei ar ataca animale mult mai mari decat ei.
- Sobolanii pot respira sub apa timp de 2 minute. 

 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!