Aparat anti caini portabil DogSTOP


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

66,76 RON cu TVA

Aparat anti caini portabil DogSTOP

DogSTOP - Dispozitiv mobil pentru protectia oamenilor impotriva cainilor agresivi
 
Descriere:
 
DogSTOP emite sunete cu o frecventa de 25.000 Hertzi, sunete inaudibile pentru om dar insuportabile pentru caini, provocandu-le un disconfort auditiv, ce ii va obliga sa se indeparteze de aparat. Suplimentar aparatul poate fi utilizat si in scopuri de antrenament al cainilor, asociind actionarea ultrasunetelor cu o anumita comanda.
 
Aparatul are o raza de actiune de pana la 10m.
 
Punerea in functiune:
 
Aparatul functioneaza cu o baterie de 9V( alcalina). Va rugam sa conectati acumulatorul respectand polaritatea bornelor, asa cum este desenat si in interiorul aparatului. Dispune de led cu flashuri luminoase pentru actiune sporita si pe timp de noapte.
 

Avantaje:

Este o metoda umana si eficienta de a indeparta cainii agresivi. Nu produce leziuni sau alte probleme animalului, ci doar il sperie.

Poate fi purtat foarte usor, intrucat are greutate si dimensiuni reduse. Deoarece nu foloseste substante toxice si nu prezinta un pericol de electrocutare sau inhalare de otravuri, poate fi folosit chiar si de copiii care se intorc acasa seara de la scoala, printre blocuri, sau pe drumuri unde haitele de caini sunt prezente. 

Ideal pentru postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini.

Specificatii tehnice:

Alimentare: 1 x baterie alcalina 9V

Dimensiuni: 13 x 4 x 2.5 cm

Raza de actiune: 10m

Frecventa: 25.000 Hz

Nivel sonor max.: 120 dB

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Model: DogSTOP

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

 

 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat anti caini portabil DogSTOP se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat anti caini portabil DogSTOP ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat anti caini portabil DogSTOP sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!