Animal chaser


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

169,32 RON cu TVA

Animal chaser

Animal Chaser

Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, cainilor, pisicilor si altor animale nedorite. Destinat uzului exterior, ideal pentru protejarea gradinilor de flori si legume, balcoanelor, hambarelor sau altor zone cu alimente impotriva actiunii daunatoare a rozatoarelor, cainilor si pisicilor.

 

Cum functioneaza:

Aparatul odata introdus in priza, emite ultrasunete. Acestea sunt unde ultrasonice pe frecvente imperceptibile de urechea umana, dar care afecteaza sistemul nervos si auditiv al animalelor mari si rozatoarelor, care vor evita zona acoperita de aparat, si care este in suprafata de aproximativ 200 de metri patrati.

 

Instalare:

Aparatul se introduce in priza, si se amplaseaza intr-un camp deschis, care sa ii permita difuzarea ultrasunetelor intr-un mod cat mai eficient. Ultrasunetele nu trec prin pereti, corpuri solide, sticla, s.a.m.d., altfel riscati sa afectati suprafata maxima acoperita de aparat.

Aparatul prezinta doua orificii de prindere si diblurile aferente. Poate fi montat fie pe un perete, pe suprafete de lemn, de plastic, se pot prinde si direct de copaci, in functie de nevoi, posibilitati sau imaginatie. In pachet este deasemenea inclus si un prelungitor de aproximativ 5m, izolat, rezistent la intemperii.

Totusi, chiar daca aparatul este destinat uzului exterior, nu permiteti accesul apei in interiorul aparatului prin orificiul boxei, intrucat riscati distrugerea lui.

Imediat dupa ce veti introduce aparatul in priza, ledul de culoare rosie din fata panoului se va aprinde, indicand buna functionare a produsului, iar dvs. nu veti auzi nimic.

 

Aplicabilitate:

Destinat uzului exterior, poate fi amplasat in gradinile de flori sau legume, pe terase, pe balcon, pentru protejarea gazonului din fata casei, pentru protejarea terenurilor artificiale de fotbal sau de tenis, sau orice alta zona pe care doriti sa o pastrati curata, fara urme de animale.

 

Avantaje:

Nu foloseste substante toxice in alungarea animalelor, rozatoarelor si soarecilor. Este deci sigur pentru om si familia acestuia.

Nu afecteaza sanatatea animalelor. Sunetele emise de aparat vor forta daunatorii sa paraseasca zona afectata, provocandu-le un real discomfort, fara insa a le afecta organismul.

Eficienta si eficacitate sportia. Aparatul poate fi lasat in priza pe toata durata anului, iar dvs. nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta animalelor nedorite. Scapati de capcane, de alungarea cainilor cu matura, de otravurile pentru soareci, etc.

Non toxic pentru mediu si plante. Poate fi folosit cu succes in gradini, inlocuind astfel cu succes otravurile sau substantele nocive ce va puteau afecta florile, legumele si ulterior chiar pe dvs.

 

Specificatii:

Dimensiuni: 145 x 138 x 82 mm

Greutate: 255 gr.

Alimentare: 220-240V, 50/60Hz

Frecvente: 16 - 23 kHz (continuu variabile)

Putere audio emisa: 130dB

Zona acoperita: aprox. 200mp

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Denumire produse: Animal Chaser

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Animal chaser se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Animal chaser ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Animal chaser sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!